dimarts, 21 de juny del 2016

La lletra O (Carme Marquès)



Sóc una persona que dubta, que dubta contínuament. Vaja, allò que en català en diem ser un cagadubtes.
            També m’agrada viatjar, fer turisme, i sempre la lletra O va amb mi a tot arreu:
            En tren O en avió?, mitjançant una agència de viatges O per lliure?, si ho faig a través d’una agència no haig de preocupar-me de res: cercar els bitllets de transport, reservar hotels, excursions, sopars especials, visites culturals, etc. Només haig de saber a on vull anar.
            Difícil opció: vull conèixer millor Catalunya O la resta de la península Ibèrica? O bé sortir per Europa? L’Europa del nord: Suècia, Noruega, Dinamarca, Holanda, Finlàndia, Anglaterra, Escòcia? O bé la càlida Europa del sud? França, Itàlia, Illes Gregues, Sicília, Nàpols. La Veleta, Marroc?
            En vaixell O en avió?  En cotxe O en tren?
            Mar O muntanya?
            Quin tipus de viatge: cultural O de lleure, O bé de salut? Un balneari d’aigües mineromedicinals amb spa i cuina vegetariana? O cuina tradicional? O bé turisme rural, de casa de pagès, O estar-me en un monestir fent un retir espiritual?
            A l’estiu O bé al hivern? 
            De vegades de tant pensar i dubtar em passa que quan decideixo on vull anar penso: sola O acompanyada? companyia femenina O masculina?; si decideixo femenina, amiga O familiar?, si masculina: company de feina O aquell caixer del supermercat que em cau tan bé i sembla que li agrado?
            De tota manera tinc molt de temps per endavant per anar-hi rumiant, de fet estem al febrer i aquest possible viatge, si el faig O no, serà pel mes d’agost.
            Apa a rumiar, O ja hi pensaré més endavant!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada