dilluns, 2 de novembre del 2020

Viatge ràpid a Londres (Maria Rosa Botey)

 Bé, el meu viatge a Londres es resumeix molt ràpid.

Aeroport de Barcelona..., aeroport de Heathrow. Una passejada ràpida... Molts arbres. Carrers molt nets. Una cabina de telèfons típica, per casualitat. Un dinar regular i a agafar el tren cap a Nottingham. No recordo res de res. El tren una  mica tronat i ple de fum de tabac... No recordo pas quan va durar el trajecte. Vam arribar que ja era negra nit. Un hotelet de conte de fades. Al matí, a primera hora, ens vam dirigir a l'empresa on fabriquen la màquina que interessava.

Ens van convidar a dinar a la fàbrica. Mare de Dèu...! Quina gana. Les taules de fusta llargues amb bancs també de fusta. A nosaltres tres, per deferència, ens van posar estovalles de paper. Tot el personal es queda a dinar. Tant és que siguin els directius com que sigui el porter.

El menú va consistir en: aletes de pollastre fregidetes acompanyades de dues patates, suposo que al forn o al vapor, molt bones, per cert. No recordo res més. I de postres, unes pastetes de te amb una cirereta al damunt. Pa, mantega, aigua i a córrer.

Això sí, quan vam plegar a les 5 de la tarda, tothom passava per la cuina i et donaven te o llet amb les pastetes de les postres. I al carrer. Després, el tren cap a Londres i cap a l'aeroport. I a caseta. Aixó sí, era tot gratuït per a tothom, que ja és alguna cosa.

Fi del viatge a Londres.

En fi, no puc pas dir que no he estat a Londres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada